Al den opmærksomhed dine maskiner har brug for

Som cafeejer kan det være lidt af en udfordring at skulle investere i det rette udstyr til kaffebrygning. De dage hvor du på din cafe eller restaurant kunne klare dig med en klassisk kaffemaskine er nemlig helt forbi. I dag ønsker cafegæster sig alt lige fra espresso, cappuccino, americano til cafe latte. Det kræver et godt kendskab til det kaffebrygningsudstyr, der er gået hen og blevet en hel videnskab.

Dette kendskab har vi hos Coffee Solution Group med over 20 års erfaring i branchen. Vi har erfaringen til at komme ud og besigtige din ejendom eller dit lejemål og vejlede dig på den bedste måde om, hvilket udstyr der giver mening for dig at investere i. Det udstyr vi kan tilbyde er nemlig nøje udvalgt efter kvalitet og pris, så du undgår at betale for meget for dit produkt. Desuden kender vi alt det, der skal tages højde for, såsom plads til maskiner og kaffefiltre, samt hvilke vandkvaliteter, der findes.

God kundeservice - 365 dage om året

Coffee Solution Group er en mindre servicevirksomhed, der sætter en stor ære i godt og veludført arbejde. Vi samler på gode og glade kunder. Coffee Solution Group er et reelt firma, der yder god kundeservice, bestående af en telefon-backup, der er åben 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vi holder meget af de mange gode kaffeprodukter, som de seneste år er dukket på landets cafeer, firmaer og restauranter. Derfor har vi gjort det til vores levevej at køre rundt i hele landet og servicere og reparere de kaffe- og espressomaskiner, der er helt afgørende for den danske restaurationsbranche såvel som private husholdninger.

Så ønsker du en renovering eller istandsættelse af dine kaffe- og espressomaskiner foretaget på eget værksted, så kontakt Coffee Solution Group og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde. Her giver vi dine maskiner al den opmærksomhed, som de har brug for.

coffee solution group