Gå aldrig ned på godt brygudstyr

København, Odense og Aarhus har i dag nogle af verdens højeste priser på kaffe. Når dette kan lade sig gøre, er det fordi, byens cafeer og restauranter sælger noget af det bedste kaffe, denne verden endnu har set. Men den gode kaffe skyldes ikke kun, at de rigtige bønner bestilles hjem. Det udstyr der skal udføre brygningen har også en stor del af æren for, at du kan glæde dine gæster med god kaffe eller espresso. Det hjælper altså ikke meget, at du bestiller de bedste kvalitetsbønner hjem fra en kaffeplantage i Kenya, hvis dine espressomaskiner ikke kan brygge ordentligt.

Med brygudstyr fra Coffee Solution Group er du altid sikret, de bedste produkter på markedet. Her møder du nemlig en virksomhed, der har mange års erfaring i salg af kaffe- og espressomaskiner, kaffekværne og mindre tilbehør som for eksempel rensebørster, sæbe og termometre. Alt vores baristaudstyr kan du få demonstreret ved at sende bud efter os; erhverv såvel som private.

Vi kommer gerne ud i din cafe og viser dig de bedste produkter, som branchen kan præstere. Men du er også meget velkommen i vores udstillingslokaler efter aftale. Coffee Solution Group har nemlig etableret sig med eget værksted og en mindre udstilling af de varer, vi kan tilbyde dig. Vores udstilling finder du i Karlslunde tæt på Køge Bugt Motorvejen. Her kan du møde fagmanden, der kan gøre dig klogere på, hvilket baristaudstyr din cafe eller restaurant måtte have brug for. Vi kan altid byde på en espresso lavet på en af de fantastiske espressomaskiner, som vi holder så meget af at reparere eller sælge til dig og din virksomhed.

Coffee Solution Group er forhandler af